SOLUTII DE COGENERARE

 

   … pentru energie inteligenta!

 

Cogenerarea este viitorul energiei si ea va poate aduce economii la facturile de energie electrica pentru cladirile industriale, comerciale, turistice sau rezidentiale, sau va poate aduce energie electrica din surse neconventionale (biogaz, biomasa, caldura pierduta in procesele industriale).

Daca va doriti o reducere drastica a cheltuielilor cu energia, firma  VALEG Creative Solutions SRL  va ofera solutii de cogenerare mica si medie eficiente, flexibile si fiabile, care va economisesc peste  30%  la factura de energie si va ofera durata minima de recuperare a investitiei.

 

Cheltuielile cu energia sunt cele mai importante cheltuieli ale unei locatii si, de asemenea, cele mai greu de previzionat si controlat. Spre deosebire de solutiile mecanice si electrice de reducere a consumului energetic (anvelopare, iluminat economic) care permit o economisire limitata, solutiile de cogenerarea oferite de firma noastra permit obtinerea unor economii care cresc pe masura ce se consuma mai multa energie termica (caldura sau frig).

In plus, ele asigura surse electrice de rezerva in cazul existentei unor cerinte de alimentare neintrerupta. Energia electrica produsa prin cogenerare este o energie curata, ecologica si, mai ales, extrem de rentabila.

 

Daca sunteti interesat de reducerea cheltuielilor cu energia in conditii de maxim confort si siguranta, parcurgeti informatiile de pe acest site,  evaluati-va gratuit rentabilitatea investitiei si sunati-ne la telefon: 0723.356.500.