Firma VALEG Energy Solutions este o companie de consultanta si inginerie specializata in livrarea de solutii integrate pentru cogenerare de putere mica sau medie. Firma a fost infiintata in anul 2012 pentru a promova utilizarea energiei “inteligente” obtinute prin cogenerara de putere mica si medie,  in scopul cresterii profitabilitatii si dezvoltarii durabile.

Aceasta directie a fost promovata constant de Comunitatea Europeana in ultimii 15 ani prin programele:

Programul cel mai focusat pe tehnica de microcogenerare este “Cogeneration Observatory and Dissemination Europe 2 (CODE2)”.  

Puteti accesa informatiile privind studiul nostru de caz inserat la programul CODE 2 la adresa :

http://www.code2-project.eu/wp-content/uploads/CODE2-BPC-RO-Caransebes-Wellnes-v1.pdf

 

VIZIUNEA FIRMEI VALEG Creative Solutions

Firma VALEG Creative Solutions urmareste sa va aduca idei, solutii si servicii care sa va ajute sa beneficiati de avantajele generate de folosirea cogenerarii – scopul nostru este mai mult decat  simpla vanzare a echipamentelor – noi ne propunem sa initiem acea  transformare pe care utilizarea energiei inteligente o poate aduce in viata dvs:  cheltuielile mai mici cu energia pot genera direct economii prin reducerea facturilor la electricitate, dar si indirect prin reducerea costurilor produselor si serviciilor dvs (care va cresc competitivitatea si numarul de clienti). Scopul final al firmei VALEG Creative Solutions este sa creeze o retea de micro-centre functionand cu energie obtinuta prin cogenerare –  o “unda” de energie inteligenta care sa genereze prosperitate, dezvoltare durabila sau cresterea comfortului pentru partenerii nostri , precum si reducerea poluarii globale.

 

MISIUNEA FIRMEI

Misiunea firmei VALEG CreativeSolutions este de a oferi clientilor sai solutii competitive ecologice care aduc economii si siguranta in functionare pentru afaceri si trai mai bun.

 

OBIECTIVELE FIRMEI VALEG Creative Solutions

Obiectivele solutiilor integrate si serviciilor oferite de VALEG Creative Solutions sunt:

  • obtinerea unei economii intre 25 – 35% la factura de energie electrica in functie de costurile locale cu combustibilul si energia electrica
  • timpul mediu intre doua interventii de mentenanta preventiva cuprins intre 1500 – 10000 h, in functie de tipul echipamentului
  • recuperarea investitiei in termen de 3,5 – 5 ani de la instalare (in functie de marimea puterii instalate)

Pentru a atinge aceste obiective clare, specifice si masurabile, firma VALEG Creative Solutions se bazeaza pe o echipa dedicata dezvoltarii de solutii personalizate si fiabile pentru fiecare beneficiar al nostru.

 

EXPERIENTA

Valoarea solutiilor noastre este data de:

  • expertiza in domeniul domeniile cogenerarii, automatizarilor in energie si transmisiuni de date a membrilor echipei noastre;
  • experienta in domeniul cogenerarii:   pe langa solutiile prezentate la cap. Referinte, membrii echipei au instalat echipamente de peste 20 MWe in ultimii 5 ani.

Echipa VALEG Creative Solutions aduce in viata si in afacerile dvs o tehnologie eficienta care va ofera mai multa putere la acelasi combustibil folosit, sub deviza MORE FOR LESS”  –  asemenea tuturor tehnologiilor moderne ale sec. XXI ce ofera  mai multa informatie, mai multa productie, mai multa viteza …  cu/din  aceleasi resurse  – caracteristici ale progresului si dezvoltarii sustenabile.