Firma VALEG CREATIVE SOLUTIONS ofera echipamente de marca pentru toata gama de cogenerare: CHP, biogaz, WHP, cu focus pe echipamentele de micro-cogenerare modulara avansata.

 

Pentru partea de micro-cogenerare, firma VALEG Creative Solutions  este distributor autorizat de echipamente de cogenerare CHP pentru firmele  EC Power (fondata in 1996, Danemarca) si KW Energie (fondata in 1995, Germania) si colaborator al unor firme de prestigiu in domeniul cogenerarii de biomasa si WHP.

Echipamentele de microcogenerare CHP oferite sunt produse in EU pe baza de motoare japoneze, respecta standardele EU cele mai inalte in domeniu (ex:  Blue Angel) si se pot ingloba in  solutii flexibile si controlabile 100%.

 

Aceste echipamente sunt functionale in peste   5000  de locatii din Europa, SUA si Canada. Randamentele pentru echipamentele EC Power sunt in gama de 92-96% Randamentele pentru echipamentele KW Energie sunt peste 90%.

 

Firma VALEG Creative Solutions  a ales sa lucreze cu mai multi furnizori din domeniu, si, desi acest lucru inseamna  efort suplimentar  de integrare, am ales constient aceasta cale pentru a oferi cea mai completa gama de produse cu cat mai multe trepte de putere. Acest lucru ne permite sa selectam pentru partenerii nostri ACEA solutie cu pret minim care satisface TOATE cerintele locatiei / aplicatiei.

 

Echipamentele propuse de VALEG Creative Solutions  sunt inteligente, compacte, usor de integrat, silentiaose si, mai ales, atent selectionate pentru fiabilitate maxima si timp de amortizare minim al investitiei. Pentru a verifica aceste calitati, firma VALEG Creative Solutions  va propune efectuarea unor vizite de lucru in locatii din Romania si UE.